Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2007 14:47 - Без какво не могат българските жени?
Автор: onyxkorp Категория: Забавление   
Прочетен: 1277 Коментари: 0 Гласове:
0



imageТелефон, гримове, портмоне, ключове, огледало – може би това са най-необходимите за една дама предмети, без които не може да излезе извън къщи.

Едни от форумните дами са изчерпателни и под робни, други лаконични, но всички те под една или друга форма наблягат именно на тези неща.

Като че ли почти всички жени се нуждаят от голяма дамска чанта, която да побира всякакви по размер и количество неща – от чадър, защото законът на Мърфи не спи и ако дори един ден си забравим чадъра, то непременно именно този ден ще завали пороен дъжд.

Същото е и с резервният чорапогащник, ако сте се нагласила в нов костюм, готина поличка и хоп, точно тогава ще се намери някой да мине с някоя торба в автобуса покрай вас или да седнете на някой стол и бримката на чисто новия чорапогащник е вече факт.

Мобилният телефон, както признават повечето дами, се е превърнал не само в необходимост, но и в аксесоар, без който дамите не се чувстват спокойно и комфортно.
Мисълта че сме забравили мобилния си телефон у дома и има вероятност да пропуснем важно бизнес обаждане или дори любовта на живота си ни вкарва в ужас и може да ни разконцентрира за целия ден.

Всяка себеуважаваща се дама не излиза извън къщи и без портмоне, което да съдържа пари и документи.
Практичните жени като Fantasy Girl към задължителните неща добавят и балсам за устни, спирала, тефтер, химикалка и задължително най-необходимите лекарства.
А дамите, които успяват да съчетават практичното с приятното като Allina и MP3-player-а – не мога просто, времето минава по съвсем друг начин, когато слушаш музичка, а не бръмченето на колите и Свободен Дух – книга – да има подръка, защото често се налага да чакам автобуса по час, пък и вътре седя и чета и нещо за ядене.

Съвременната жена е мултифункционална, тя използва всяка свободна минута, всеки светофар, за да се разкраси, да прочете нещо повече или да се забавлява повече. Тя винаги е на линия за комуникации, готова да приеме предизвикателствата на живота. В повечето случаи е вечно бързаща и заета, затова се лекува на крак, хапва на крак, учи на крак, урежда романтични вечери в галоп, кой да вземе детето и какъв цвят да бъде новият диван.

Модерната жена е свободна, но вечно ангажирана и малките неща, които обикновено носи в малката си дамска чанта са от първостепенна необходимост за динамичния живот, който води.



Тагове:   Какво,   Могат,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: onyxkorp
Категория: Забавление
Прочетен: 298896
Постинги: 63
Коментари: 93
Гласове: 42
Архив
Блогрол