Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.07.2008 22:34 - Кайли, и ние повярвахме в теб!
Автор: marishka Категория: Музика   
Прочетен: 1401 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 17.07.2008 21:57


Шоуто снощи? Има само една дума, която може да го опише - неописуемо. Това, което видяхме на стадион Локомотив надмина и най-смелите ми очаквания, а те не бяха никак скромни.

Кайли Миноуг безспорно и безапелационно показа какво значи да си истинска звезда. Всяка нейна фибра излъчваше "звездност" и класа. Премреженият поглед - запазена марка на музикалната икона караше стадиона да екзалтира, а мен - да пищя като тинейджърка на концерт на Бийтълс.

Шоуто започна с леко закъснение, за което, сигурна съм, никой не се сърди, защото това само подсили тръпката от очакването.

Кайли се появи сред лавина от светлини, следвана от трупа невероятни танцьори, както и от сексапилните си беквокалистки. По-голямата част от шоуто притежаваше типичния за певицата "Поп Арт" стил, характеризиращ се с пищни цветни футуристични костюми и искрящи светлини.

След това поп визията преля в секси мажоретна сцена, където по подиума един през друг скачаха невероятните танцьори, преобразени като американски футболисти, а танцьорките в ролята на умопомрачителни мажоретки допълваха майсторската хореография. В центъра на цялото действие Кайли "командваше парада".

Кратка почивка и след това на екраните се завърта черно-бяла филмова лента, пресъздаваща типична за 50те "нейви" любовна история. Изведнъж сцената "изригна" и Кайли подхваща невероятен римейк на прословутата Copacabana.

За секунди бяхме пренесени в невероятно латино кабаре, пулсиращо от енергия, ритъм, феромони и страст. За първи път виждам певицата в подобна визия, техниката й при изпълнението на сложната и невероятно красива салса хореография беше изпипана до педантичност.

Не знам кой от всичките й перформънси мога да квалифицирам като "върха", но определено няма човек на света, който да остане безразличен от невероятно сексаплната й визия, когато се появи като жокей, обута с черни лачени и страшно високи ботуши, под които всеки с удоволствие би легнал.

Тук не можах да не направя паралел с визията на Мадона от "Confessons Tour", където поп кралицата се появи в черен жокейски костюм, възседнала един от мускулестите си тъмнокожи танцьори, размахваше кожен камшик на сцената. Кой от кого, оставям да решите вие.

Певицата забави темпо към края на шоуто като изпя изключително пленително две прекрасни балади, една от които беше бавна версия на "I Believe in You". По време на второто изпълнение "Flowers", всички дружно заплакахме с Кайли.
След това, поп иконата каза "Лека нощ!", но не за дълго.

Освирепялата от удоволствие публика не се примири със запланувания край на шоуто и отказа да се разотиде. Целият стадион дружно скандираше името й и приканваше иконата да го озари за поне още "една песен време" със своето присъствие.

Кайли това и направи. Не една, а цели три песни изпя на бис, като ни остави с изплезени езици и напълно изнемощели от писъци. We should be so lucky!

Репертоарът на певицата включваше парчета предимно от последните й албуми. Присъстваха повечето хитове от късното й творчество: "Spinning Around", "Slow", "Your Disco Needs You."

Малко съжалих, че пропусна една от най-силните си песни "Confide In Me", която слага повратна точка в кариерата й. Тогава Кайли, от сладоледена принцеса еволюира в истинска секс икона. И така и до днес.



Тагове:   Кайли,


Гласувай:
0



Следващ постинг

1. анонимен - как пък тази кайли взехте да я сра...
16.07.2008 23:36
как пък тази кайли взехте да я сравнявате с някакви имена дето са далече по напред от нея и в музикално отношение и като шоу и изобщо като световъзприемане: мажоретки, американски футболисти...бахти шоуто...кукли барбита имаше ли?
тя горката кайли се чуди вече в кой стил да се набута с идеята да направи впечатление ама се не и се отдава, просто гласа и е на издъхващо канарче няма какво да се лъжем...освен да пее работи дето да накарат тийнките да реват...а те реват защото са на концерт явно за сефте;)
"освирепяла от удоволствие публика" - те тва ме кефи :))))))
ама концерта е бил друг ;)
цитирай
2. kostadin - Кайли е готин човек !
17.07.2008 20:00
Кайли е готин човек !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marishka
Категория: Лични дневници
Прочетен: 228002
Постинги: 82
Коментари: 141
Гласове: 278
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930